Sunday, October 23, 2011

cuti seminggu nak buat ape?

assalamualaikum...

esok sebenar nyew skola.. tp cikgu awal2 lagi da pesan "erm hari isnin ni skola, tp kamu sume tak payah la datang sekola yew, sebab cikgu pon tak dew mood nak ajar kamu.." (er yg takde mood tuh saje aku tambah... hehe) cikgu pesan soh jangan datang, so wat pew kite terhegeh2 nak datang...? HAHA jadi nyew kire esok pon cuti laa... makne nyew aku ade seminggu untuk bersuka-rai sebelom bukak sekola n periksa 2 paper lagi.. hehe... dari hari jumaat malam lagi aku da start layan cite korea! sekarang tengah femes cite HEARTSTRINGS! so kite layan la cite ni ramai2!

watak2 utama.. dengan couple masing2 <3


wah~wah~ *o* sweet nyew!



suke watak die ni! comeyL gilew!!!! >< da la suke makan! cam aku pulak.. HAHA

^o^

aku download cite ni dari kawan... korang kola nak tengok online bole la ke www.epdrama.com then klik la pae yang patot.. kat mysoju pon ade... so enjoy larhhh... :D k la aku nak sambung tengok! babye!

wasalam

2 comments:

Pinung is VizarD said...

Wa'alaikumsalam..

Heartstring..
dah khatam ceta ni..drama ke-2 korea yg aku suka, lepas sassy girl..slain tu aku tak minat drama yg laen heheh..aku suka 2 scene jew, satu masa le sin pujuk gyu won, ep 11 x clap..lagi satu masa dorang gabung maen muzik Carmen Fantasy..perghh terbaek..apa pon..enjoy the drama..

strawberry :) said...

baru start tengok la.. haha cite ni memang best! ep 6-7 dok nangis2 depan komputer... haha! cuti seminggu tengok cite korea laaarh.. ^_^