Sunday, July 31, 2011

rawang drift.??? fulamak!

assalamualaikum...


dalam pada kite sibuk buat persediaan nak puase ni, ada pulak pesta tayang kereta kat rawang malam semalam...

kisah nye camni...
semalam kakak ajak kuar pi rawang coz die ada mende nak beli... maklum la orang baru dapat gaji... so nak berbelanja la sikit... kitorang pon bergerak la ke rawang dalam kol 6.30 petang cam tuh ar coz kakak kuar keje kol 4, balik dr keje tuh rilek2 jap then baru bergerak... cam biase la, bukan name rawang la kalo tak jem tuh.. kitorang pi rawang ikot highway, so dalam jem2 tuh kitorang singgah la NSK jap... mama nak beli barang tuk wat kueh raye... maklum la bisnes woman... :D pahtu da masuk maghrib... pi la solat kat masjid jamek jap... then bergerak ke tesco lak.. kirenye semalam kitorang ke NSKO la (NSK + tesco) haha...pahtu pi makan...

tetiba kitorang nampak cam ade orang ramai2 n tempat tuh cam ade cahaya2 gitu.. rupe2 nye PESTA MENAYANG KERETA masing2... :P kitorang pon berenti la tengok2 ape yang patot... aku sedikit teruja la tengok kereta2 ni sebab cam dalam cite FAST & THE FURIOUS pulak..! sampai kat ekzos dorang kuar2 api la plak! haish! tak ley bla tol la! padahal kereta nya biase2 je cam kete wira, proton saga, myvi n kancil... ish3!


ha tengok tuh kuar api!!!








semoga kita tak lalai dengan nikmat dunia yang hanya sementara nie.... aminnn!!!

k la bye!
wasalam ^_^

2 comments:

Khair Zawawi said...

Aku nampak jugak, waktu on the way balik dari Lailatul Kamdar. Haha ==" Gila.

strawberry :) said...

yolah tu khair! ko pe kaba wahai budak asrama? mesti ko smkn kering cam ikan keringkan?! hehe selamat berpuase! selamat beramal! ^_^