Wednesday, November 2, 2011

it's all abaut SEBELAS

assalamualaikum...


pada suatu hari ahad yang hening, aku telah ditag oleh seorang blogger aka follow baruku dimane nama gedik nya ialah>>> FIECO.. hihi.. semalam pon ade seorang lagi blogger merangkap kawan yang dok sebelah aku dalam kelas, juga tag aku, nama nya MissLath... kenapa dorang tag2 aku ni?? aku ni populer sangat kew? ehem! er tak, sebenar nye dorang ni nak interview aku... maklum larh kan aku kan retis... ar korang ni paham tak 'retis' tu ape? retis tu artis larh... HAHA



11 Things Abaut Me

nama I yang paling popular - IMAN
sangat suke pi shooping
I ni seorang yang mata duitan.. tp tak dew la sampai nak kikis harta orang
suke kawan ngan orang yang suke bagi nasihat kat I, maklum larh I ni nakal sikit ^,^
hobi I ialah makan espekceli masakan my mama
suke bercakap
suke berpolitik
suke tengok cite korea!
suke bace novel!
tak suke bile tengok orang yang tak cukup umor bercouple, soo enoying!
sangat tak suke orang yang GEDIK ALAM...! I gedik sikit jew





Interview from FIECO 

* Korang biasa lepak kat mana?
sy tak suke melepak sebab tu aktiviti tak berfaedah
* Ada bestfriend? 
sy kan retis mesti la ade
* Ada boyfriend?
ramai! tapi sume tak ley pakai
* Takde? why? takde orang nak? *kidding*
kalo takde pon, tak rugi ape.. hehe
* U prefer kepsi ke meksi? 
er ?? xtau
*Suka Spicy Chicken Macdeluxe tak? 
suke ayam Uncle Bob pasar malam :)
* Suka? Great, kita sama kan? :D
sy tak kata suke pon.. ish
* Your feveret quotes?
tak nak couple selagi bergelar STUDENT
* Ada facebook?
ade, tu kat sidebar terpampang sudaa
* Nak nama facebook you boleh? ;)
iman halisa :)
* Saya dah letih menyoal, you?
ala kenape? I tak puas lagi jawab soklan U
* You suka mcm mana? ha3, he3,hi3 or hu3 ?
er hi3?

Interview from MissLath
- nama orang yang awak suka
Aaron Jonhson
 
- suka jadi stalker tak?
tak kot
- kenapa u punya blog tak cute ( heheh )
 anda jeles anda cakap
- ciri lelaki yang korang suka
yang tak suke merokok
  
yang tak suke mencarut 
- feberet artis 
entah la, takde kot, sume biase2 jew
-entry i yang paling best 
"iman's yang sakai"
"musical chair" 
best bcoz I watak utama! ^_^ 
-u all rasa i ni comel tak ? ( hahahahah gelak jahat )
em boley larh... 
- suka orang yang kerap perli2 tak ?
suke kalo kene pada tempat nye
-suka makan apa ? pizza ke ikan masin ?
ikot mood larh.. kalo mood timur, ikan masin.. kalo mood barat, pizza 
-pelajar aliran apa ?
accaunt ofkos!
-prefer more on science or mathematics ?
math larh! sy chinta sama cikgu asyura!

ok larh sesi interview sudah tamat... kalo korang perasan kedua2 soklan blogger ni berjumlah SEBELAS.. that's why the post title "IT'S ALL ABAUT SEBELAS" .. aku pon pahni kene tanye dorang2 yang len 11 soklan... 


11 Question from me
 
@sapa ur role model?
@pernah wat birthday party tak? dapat hadiah ape?
@makanan yang paling best yang korang pernah masak..? selain maggie!
@kalo gaduh ngan kawan, cara yang mane satu korang pilih utk balas dendam?? bartumbuk, tarik2 rambut, repot kat mak, tarik kerusi mase die nak duduk, letak lipas dalam beg die or what?
@suke makan kat hotel tak? kenapa suke/tak suke?
@kalo pi kantin sekolah/tampat kerja, korang akan beli mknn ape?
@ciri lelaki yang korang benci..?
@kenapa suke kat artis?
@kenapa kene couple?
@kenapa saya sungguh gorges?
@kenapa jawab sume soklan saya?

haa amekaw! soklan aku begitu mencabar kan? wakakakak! pakat2 jawab lar korang2 :   


11 blogger yang hot ditag





OMJayyy!!!! penat nye men'TAG' blogger2 hot ni!!! kalo korang rase korang hot, jawab larh soklan2 aku yang mencabar ni.. step2 nye ade di bawah...

step ni dicopy from FIECO :
Step 1 : Cakap 11 pasal diri korang yang aku tak tahu .
Step 2 : Jawab 11 soalan dari aku .
Step 3 : Tag 11 orang . Kenakan orang yang seterusnya . hahaha :P


wasalam ^_^ 


3 comments:

EruzuLiyana said...

terima kasih sebab ditagnya..hehehe,,tp,,tataw la bila bley jawab, insyallah akan menjelma..heheh

strawberry :) said...

hehe sesama...
sokey.. jawab la bile ade mase..
sy pon nak kene amik mase 2 hari tuk jwb.. ^_^

Nur Asmaa Redzuan said...

thx tag ! menarik~ dh siap pon .. fuhhh , jenuh typing dengan mata yg mengantuk