Monday, June 13, 2011

"cuti sudah abih bro" -Aaron Aziz

assalamualaikum...

bak kata Aaron Aziz, "cuti sudah abih bro" dalam cite kl gangster yg telah ditayang kan dipawagam yg berhapiran... saya setuju dengan kate2 awak aaron aziz! memang cuti saya da abih! dan hari ni first day sekolah setelah 2 minggu bercuti... oleh kerana sangat penat, balik je umah tengah hari tadi, terus pi landing dalam bilik... "krohh... krohh" untuk seketika... first day sekolah da penat... apada...

ni cek nak cita sikit pasai projek cuti sekolah baru ni... cek buat kraf tangan sikit... hehehe... bukan ape, hanyalah untuk mengisi masa lapang selain tengok cite korea... :D



ni la benda nya


ni guna kain flener

er satu tertinggal lak masa bergambar 'ramai2'

cun tak? cun tak? cun kan!! hehe

idea ni ade la cikit2 amik drpd fb- DRECCA DESIGN ... ni la karya2 Drecca Design... satu ari nnt aku akan wat sume tu... ! ^^


wow chantek nyew! *o*

ok la tu je la yang aku nak share ngan korang... bubye!

wassalam

4 comments:

AINA UNGU said...

oh god , sumpah c o m e l benda tuh ! iman, NAK ? hahah ! :D

cute gurl said...

hi aina! tengkiu sbb datang blog aku...
ko nak kew? bole2! 1-3hinggit... ^o^

AINA UNGU said...

nak nak nak (!) XD buatkan warna PURPLE, kat badan dy ade huruf 'H'. boleh tak boleh tak ? XD

AINA UNGU said...

nak nak ! buatkan DUA ,, warna PURPLE,, satu ada hurf 'A' kat badan , satu lagii 'H' ... boleh tak ? boleh tak ? XD