Thursday, February 9, 2012

Vanilla Chocolate


assalamualaikum...
hensem nyew aiman ni!!! <3 nama dia da la nak dekat2 ngan nama aku... aish

fuhhhhh!! fuhhhhhhhhh!!! pergh berabok siot blog ni! da macam bilik aku da gamak nye... ehehe! terkantoi lak... hmm sebagai seorang pelajar yang tahun ni akan menduduki SPM, aku memang buzy! bukan buzy buat homework n study jew, mende2 lain pon membuatkan aku sangat100000 buzy... tu la yang tak sempat nak meng'update' blog ni...

bersangkutan dengan isu di atas yang saya telah nyatakan betapa buzy nya saya sekarang, kerana salah satu sebab nya adalah- VANILLA CHOCOLATE! pernah dengar tak perkataan tuh kat mane2? bagi mereka2 yang minat betol tengok drama di tv3 memang tau larh.. vanilla chocolate ni citer yang ditayang kan setiap malam selasa bermula pukol 9 sampai la pukol 10 di tv3 (ceh promote lak!)... memang citer ni kalo orang sebot jew mesti kate "sweet dowh citer tuh!".. pakwe dia hensem kot!!! tergoda gua!

semalam episode yang ke-8 dah... tapi yang sedih nya aku terMISS pulak semalam... da la semalam si AMIR tuh luahkan perasaan kat ZARA... hmm apa boley buat, aku ade 'something' yang tak dapat dielakkan semalam... :P terpaksa la tunggu abang aku tulong download kan citer tuh... 'taksub punya pasal sampai suruh abang download kan dr episode 1 sanpai yg terkini punye... hehe thanks bang! :D tapi lepas ni aku da takley tengok citer ni kat tv... sebab kelas malam da start.. tengok kat laptop jew la nampak nyew... :'(

mula nya mama n papa tak bagi aku tengok sebelom ni sebab citer tuh ditayang kan masa 'prime time' tuk study... tapi disebabkan kepakaran aku memujuk mereka, mereka pon bagi keizinan... kekeke... mama pon tumpang sekaki tengok... aku suke betol satu lagu dalam citer ni - TAPI BAGAIMANA by SPIDER... jom nyanyi sesama!!!!!


Kau buat ku teruja
Kau buat ku tertawa
Terbit rasa tersembnyi beku
Hingga rasa cemburu seperti
Pasangan kekasih yang hangat bercinta

Dan tak sanggup berpisah
Walau hanya sekejap
Aku sangat merindui kau
Senang sekali kau ada

Tapi bagaimana nak ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini

Dia bukan tak cantik
Dia bukan tak baik
Hanya kekosongan yang ada
Di sudut hatiku tak bisa diusik
Hingga cinta jadi kematu

Tiada yang nak gaduh
Tiada yang nak tentang
Hingga rasa menjadi kering kontang

Tapi bagaimana nak ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini

Tapi bagaimana nak ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa

Bagaimana harus ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini


1 comment:

Miss Etown said...

hi.. im already follow ur blog.. feel free to visit n follow me back. thanks :)